Een ruime keuze aan software diensten

Naast het werken met topnotch klanten, waarvoor wij geweldige zakelijke applicaties bouwen, bieden we een scala aan diensten om alle software- en dataplatformbehoeften van onze klanten te dekken. Dit gaat van uitbreidingen op jullie bestaande software development teams tot consultancydiensten op het gebied van softwarestrategie.

Ontdek meer
Cloud++ | customized Sales & Service applications - software op maat
Stack advice

Consultancy

Wat is jouw situatie in termen van mensen, kwaliteit, tools en frameworks? Wat werkt voor jou, wat kun je verbeteren, welke risico’s loop je en welke opties heb je? Wij helpen je om dit te begrijpen, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken op basis van onze ervaring.

Strategie
Wat is het beste: uitbreiden, opnieuw configureren of helemaal opnieuw beginnen? We laten je de ideale optie(s) in je situatie zien. We geven je ook de tools die je nodig hebt voor een goede ontwikkeling.
Prestatie-, architectuur- en beveiligingsaudits
Hoe presteren je systemen, werken ze soepel en zijn al jouw gegevens veilig? Onze audits helpen je onaangename verrassingen te voorkomen.
Innovatie
Overweeg je om AI, dataleakes, machine learning, big data of andere innovaties toe te passen?

We volgen de laatste trends op de voet en kennen alle ins en outs.
Ook voeren we Proof of Concept projecten uit waarmee we aantonen dat een innovatieve oplossing daadwerkelijk werkt en ontwikkeld kan worden in lijn met de business case.

DevOps

Applications and platform management

Het onderhoud van bestaande platforms of toepassingen kan een uitdaging zijn voor de interne teams, omdat zij zich ook bezighouden met ‘nieuwe’ functies en het beheer van bestaande toepassingen die dus niet de aandacht krijgt die het verdient. Daarom kunnen de stabiliteit en veiligheid van toepassingen in gevaar komen. Als je geen tijd of expertise hebt om updates uit te voeren, vertrouw er dan op dat wij dit voor je kunnen doen. We bieden twee ondersteuningsniveaus  in serviceovereenkomsten::

  • Optimalisatie en onderhoud
  • Secundaire ondersteuning – jouw adviseur achter de schermen

Data Insights & Analytics

Stuur en optimaliseer de bedrijfsvoering door continu inzicht om operational excellence te bereiken. We bouwen, breiden uit en exploiteren schaalbare dataplatforms die zijn gebouwd op best practice cloudtechnologieën zoals Azure of Amazon met behulp van Databricks.

Naast deze technische elementen kunnen we je ook ondersteunen met BI-consultants en datascientist om je te helpen bij het bouwen van uw data pijplijnen voor selfservice-analyse in bijvoorbeeld PowerBI of Tableau.

Zie voorbeelden van ons werk