Betaalbare software development teams, klaar om te beginnen in 2 weken.

Versnel je digitale projecten met je eigen toegewijde software development teams. Schaalbaar, 40+ technologieën en robuuste kwaliteitscontrole.

Boek een meeting
icon-organ-4-new

Schaalbaar en zelfsturend

icon-organ-1-new

Bereik je zakelijke doelen

icon-organ-6-new

Kosteneffectief en onder controle

Worstel je met…

 • null
  verspilling van kostbare tijd en budget aan werving zonder succes
 • null
  interne teams beschikken niet over de nodige vaardigheden om succesvol te zijn.
 • null
  volatiliteit in de workload binnen projectteams als gevolg van de vraag van het bedrijf of de klant
 • null
  Interne teams hebben niet de capaciteit om innovatieve projecten op tijd af te leveren.
 • null
  het bouwen van software is niet uw kernactiviteit, vandaar dat u moeite heeft om uw interne technische capaciteiten uit te breiden.

Het is frustrerend, we snappen het. Wij hebben dit in de loop der jaren vele malen aan den lijve ondervonden. Laten we bespreken of we kunnen helpen om je uitdagingen op te lossen.

foto-erik-cloudplusplus-2

Software diensten om je groeiambities te versnellen

Toegewijde software development teams om je volgende grote project te bouwen

Maak gebruik van een van onze goed uitgebalanceerde toegewijde software development teams volledig geïntegreerd in je IT organisatie of zelfstandig werkend aan jullie projecten. Allemaal experts binnen hun technische domein, die gebruik maken van de modernste development technieken en -processen. Lees meer over onze toegewijde software development teams.
Software development teams bij Cloud++

Software developers inhuren in dagen in plaats van maanden

Heb je slechts één specialist nodig om een gat in de vaardigheden van je team te vullen? Of om de ontwikkeling (tijdelijk) te versnellen. Wij bieden specialisten in meerdere technische en functionele domeinen. Geen zorgen, wij zorgen voor een vlotte landing in jullie organisatie en we zorgen ervoor dat ze gemotiveerd zijn en presteren. Wil je het team leren kennen?

Software ontwikkeling op maat om je doel te bereiken

Laat je app of platform ’turnkey’ implementeren, volledig afgestemd op jullie bedrijfsdoelstellingen. Zorg voor een hoge mate van gebruikersbetrokkenheid, stressvrije levering, een geweldige ROI, schaalbaarheid en onderhoudbaarheid door onze deskundige externe ontwikkelingsteams. Neem een kijkje in onze klantcases en start je eigen project.
Cloud++ | customized Sales & Service applications - software op maat
expect_0005_Laag-1-licht

Schaalbaar en efficiënt

Onze toegewijde teams op afstand werken efficiënt in verschillende tijdzones en zijn schaalbaar, zodat we gemakkelijk kunnen opschuiven, terwijl we de kwaliteit onder controle houden.
expect_0000_Laag-2--2-licht

Deskundig

Wij bieden multifunctionele autonome teams die je software producten bouwen om jullie bedrijfsdoelstellingen te bereiken.
expect_0004_Laag-1--licht

Betrouwbaar

Wereldwijde levering op basis van de Nederlandse bedrijfscultuur en de Braziliaanse geest om ingenieuze software producten te leveren die de groei van je bedrijf bevorderen.

Innovatieve bedrijven die ons vertrouwen om hun software development teams te versterken

De weg naar succes in 3 stappen

Onboarding icon

1. Wij beoordelen je behoeften

We raadplegen de stakeholders van je organisatie over hun behoeften tot we de as-is op code, proces en bestaande team(s) begrijpen. In gevallen waarin een bestaande code verder moet worden bewerkt, is een high-level code review nodig of is gedetailleerde kennisoverdracht van toepassing voordat we met de teamselectie beginnen.

Proof of concept

2. Samen selecteren we het team

Op basis van onze gedeelde bevindingen stellen we een delivery manager en een team aan dat het beste voldoet aan de eisen qua technologiestack en senioriteit op het gebied van code en processen. Zo nodig kan je gesprekken voeren met de voorgestelde teamleden om een maximale compatibiliteit te garanderen.

Extend

3. Het development team voert je innovatieve idee uit

De eerste stap is een inwerksessie met het hele team, inclusief jullie stakeholders. De teams volgen in hun ontwikkelingsproces meestal de agile build-measure-learn cyclus. Tijdens de uitvoering van jullie project(en) zorgt een door ons toegewezen senior technical delivery manager voor een continue en probleemloze communicatie met jullie stakeholders.

Technologieën

En meer…

Hoe werk je met een technisch team op afstand?

Download onze whitepaper met de 5 veelgemaakte fouten die je niet wilt maken. Of boek een ontdekkingsgesprek.