De Cloud++ techies zijn all over the place!

Wereldwijd en 24×7, maar ons unieke hoofdkwartier is te vinden in het mooie Friesland

Aan De Kolk in Joure staat sinds 1890 It Pakhús. Dit voormalige pakhuis heeft verschillende bedrijfsbestemmingen gehad: van pakhuis tot klokmakerij en van klokmakerij tot kantoorpand.

In 2018 hebben wij dit pand volledig gerenoveerd en er een ‘state of the art’ Cloud++ hoofdkwartier van gemaakt. Er liggen zonnepanelen op het dak en er is en luchtwarmtepomp geïnstalleerd. Hierdoor zijn we behoorlijk duurzaam. De gasaansluiting is bijvoorbeeld afgesloten. Daarnaast brouwen wij hobbymatig eigen biertjes, dit doen wij ook vanuit It Pakhús.

Wij zijn behoorlijk trots op onze eigen plek! Kom gerust eens langs. Koffie of een door ons zelf gebrouwen biertje staat altijd klaar.

Logo It Pakhús in Joure - Kantoor Cloud++

Bezoek ons

Cloud++ B.V.
Kruisstraat 5
8501BP Joure, NL

info@cloudplusplus.nl
+31 513 744175

LinkedIn Cloud++Instagram It Pakhús / Cloud++

Bereikbaarheid van Kruisstraat 5

Volg vanaf knooppunt Joure de Geert Knolweg tot het einde en ga dan verder op de E.A. Borgerstraat. Pak de eerste afslag links op de Mounekamp en rijd alsmaar rechtdoor op de Sinnebuorren, Museumstraat, Waagplein en Kolkstraat totdat je op de Kolkstraat bij Kruisstaat nummer 5 bent. It Pakhús bevindt zich op de hoek van de Kruisstraat en de Kolkstraat en is vanaf de Kolkstraat het best te bereiken.

Gratis en dichtbij parkeren

Parkeren kan het best op de Kolkstraat (1). Meestal is er nog wel plek, maar let vooral in het begin al goed op of je een plekje kan vinden vanwege eenrichtingsverkeer. Mocht je de Kolkstraat alweer uitgereden zijn, dan is er aan de andere kant van het water op Het Zand (2) meestal wel plek (rechtsaf over de brug en dan gelijk weer rechts). De auto kan ook gratis geparkeerd worden op het Waagplein (3), 5 minuten lopen.

Mocht het uitzonderlijk druk zijn in Joure, dan kan er altijd nog uitgeweken worden naar de parkeerplaatsen achter de brandweerkazerne of op de Sinnebuorren (4) (blauwe kaart, max. 2 uren gratis parkeren).

Let op: de parkeerplaats direct naast It Pakhús is van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 17:00 uur een laden/lossen parkeerplaats (behalve op feestdagen).

Parkeren bij It Pakhús in Joure